top of page

Tävlingar & Vinnare

Fototävling

på dagmars

Har du galna fotokunskaper, ett öga för detalj eller bara älskar mat? Då är denna tävling något för dig! Ta chansen att visa upp dina fantastiska bilder och vinn ett presentkort av oss som går att utnyttja både i vår delikatessbutik och i vår restaurang.
Så tävlar du: Ta en bild på din maträtt som du äter hos oss på Dagmars Hamnkrog. Ju fler bilder som är med i tävlingen, desto större chans har du att vinna!
Så skickar du in ditt bidrag: Publicera bild på Instagram med hashtaggen
#DagmarsSommartävling & #Sommarmat och tagga oss i bilden med @dagmarshamnkrog. Glöm inte att du måste ha offentlig profil för att vi ska kunna se din bild. Du kan också välja att skicka in ditt bidrag till vår mejl klara@hennings-rokeri.se.
Tycker du att dina vänner har galna fotoskills och har en bra chans att vinna? Tagga dem gärna i under vår instagraminlägg eller på Facebook för att du tycker att just de ska tävla!

 

Vinner gör den som juryn anser har den bästa bilden. Tävlingen pågår till och med 12 augusti 2018 och 5 st vinnare belönas med ett presentkort á 100kr.

Vinnare

enkättävling Höst 2017

2017-11-07

Nu har vi äntligen fått tag i alla våra tre vinnare av enkättävlingen vi hade efter sommaren. Stort tack för er feedback och stort grattis till era presentkort!

Vi säger grattis till:
Annette Samuelsson, Vislanda
Sanja Vukovac, Vislanda
Helena Thagesson, Sölvesborg

bottom of page