top of page

sommarjobba hos oss

aNSÖKAN TILL SOMMAREN 2024 är öppen!​

Vi på Dagmars Hamnkrog och Hennings Rökeri söker ständigt efter ny kompetens, och varje sommar rustar vi upp med ett stort gäng i både produktionen, köket, delikatessbutiken, bakfickan och serveringen.

Vill du veta hur det är att jobba hos oss?

Läs vidare på denna sida för arbetsbeskrivning eller läs våra tre anställningsporträtt.

 

Har du andra frågor eller funderingar?

Skriv till oss på klara@hennings-rokeri.se.

Jobb

köket

I köket arbetar du som kock, kallskänka eller diskare. På morgonen förbereder du för dagens gäster genom att fylla på råvaror i köket, laga nya såser, hacka sallad m.m. Som kock hanterar du det varma köket och som kallskänka våra kalla rätter. Du steker, friterar, kokar och bygger ihop härliga rätter med mycket smak. Självklart finns det utrymme för att kunna byta position inom köket om du visar vilja och entusiasm.

Vi har inga krav på att du ska ha arbetat inom restaurang eller liknande förut, eller studerat inom gastronomi, men vi ser gärna att du har ett intresse för mat - och framförallt för samarbete!

Jobb

serveringen

I serveringen är gästen ditt yttersta ansvar, och service din främsta arbetsuppgift. Du jobbar med ett leende på läpparna, tar beställningar, springer ut med tallrikar, plockar disk, blandar drinkar i baren, planerar bordsbokningen inför kvällen och gör allt detta i ett högt tempo, självklart med hjälp av dina vänner i serveringen och köket. 

Vi har inga krav på att du ska ha arbetat inom restaurang förut men vi vill att du har ett genuint intresse för människor, gillar utmaningar och känner att du kan klara av att hålla många bollar i luften samtidigt.

2018-08-09 16.48.57.jpg
Butiken där vi säljer våra rökta, färska och stekta produkter samt såser, sallader och bröd.

Jobba

delikatessbutik

I butiken säljer du stolt våra fina rökta produkter, våra hemgjorda såser och sallader samt andra delikatesser. Främst betjänar du kunder med information och service genom att expediera, ge matlagningstips och ta betalt.

Du får även ta emot, och göra, beställningar till catering, blanda såser och sallader samt se till att butiken alltid ser fräsch ut.

Vi har inga krav på tidigare arbetserfarenhet inom butik, men vi ser det som en stor fördel om du arbetat med människor. Vi ser gärna att du kan arbeta i ett högt tempo med höga smilband. Du ska vara bra på att organisera och vara självsäker som person. 

IMG_2408.jpg

Jobb

Bakfickan

Bakfickan har sedan den öppnade 2017 i Hennings gamla fiskebod blivit ett oerhört populärt ställe för skönt kvällshäng och nu söker vi personal inför sommaren 2021.

 

Du som söker jobb till Bakfickan ska sälja öl, vin och blanda drinkar men framförallt gilla att prata med gästerna.

 

Vi har inga krav på att du ska ha arbetat inom restaurang tidigare men vi vill att du är social och gillar högt tempo.

 

Arbetstiderna är huvudsakligen kvällstid vardagar & helger (varierat schema) 

Känner du att detta passar in på dig så klicka på länken och sök nu! 

skorsten.jpg

Jobb

 Produktion/Beredning

Är du den vi söker till vår produktion/beredning?

På denna avdelningen i vår verksamhet kommer du bland annat få förbereda rökning, packa färdiga produkter, jobba med varumottagning och med utleveranser.

 

Du ska vara bra på att organisera, samarbeta, hålla god ordning och vara självsäker som person.

Du ska även vara noggrann, stresstålig & flexibel.

Arbetstid är främst vardagar dagtid juni-augusti med ev. introduktion tidigare.

Sök via länken om detta är något som intresserar just dig!

bottom of page